Servicii Dezinsecție

Servicii Profesionale de Dezinsectie

Dezinsectia chimica se realizeaza cu ajutorul pompelor de joasa presiune (vermorel), pompelor automatizate de mare presiune (atomizoare), nebulizatoarelor ULV (generatoare de "ceata rece"), termonebulizatoarelor (generatoare de "ceata calda") cu ajutorul carora se pulverizeaza substanta insecticida.

Toate substantele insecticidele folosite de Compania DDD DERA CITY sunt avizate de Ministerul Sanatatii, fac parte din grupele de toxicitate III si IV, ceea ce inseamna ca dupa aplicare, odata uscate, NU DAUNEAZA sub nici o forma vietatilor cu sange cald (oameni, animale de companie, etc). Totodata, dezinsectia chimica se mai poate realiza si cu ajutorul gelurilor insecticide.

Dezinsectia ecologica realizata de o firma DDD autorizata se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

Tariful Operatiunilor de Deratizare:

Costul serviciilor de DERATIZARE este determinat de mai multi factori: grad de infestare, suprafata spatiului tratat, tipul daunatorilor, frecventa interventiilor.

Inca de la inceput ne dorim ca in relatia cu clientii nostri sa primeze calitatea serviciilor prestate.

Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: Pentru toate serviciile prestate de operatorii nostrii se ofera GARANTIE!