Servicii Deratizare

Servicii Profesionale de Deratizare

Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii nostri, dupa o inspectie temeinica a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare, tipul de rozatoare (soareci, sobolani, cartite)

Deratizarea ecologica realizata de o firma de deratizare autorizata se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

Frecventa lucrarilor de DERATIZARE este reglementata de prevederile legale in vigoare astfel:

  1. Pentru unitatile de alimentatie publica, lucrarile de deratizare se vor presta ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la trei luni;
  2. Pentru restul activitatilor, prestarea serviciilor de deratizare se va realiza ori de cate ori este nevoie, dar nu mai rar de o data la sase luni de zile!

Tariful Operatiunilor de Deratizare:

Costul serviciilor de DERATIZARE este determinat de mai multi factori: grad de infestare, suprafata spatiului tratat, tipul daunatorilor, frecventa interventiilor.

Inca de la inceput ne dorim ca in relatia cu clientii nostri sa primeze calitatea serviciilor prestate.

Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: Pentru toate serviciile prestate de operatorii nostrii se ofera GARANTIE!