Blog

Dezinsecție – Interior și Exterior

Birchmeier RPD 15 ABR (4)

Dezinsecție – Interior și Exterior

Dezinsecție Interior

Pulverizator profesional manual de joasa presiune de dimensiuni mici ce permite dezinsectia in spatii mici si poate fi folosit in nenumarate domenii printre care ingrijirea plantelor si controlul daunatorilor

Pulverizator professional de joasa presiune de ultima generatie ce poate fi folosit in nenumarate domenii printre care ingrijirea plantelor, controlul daunatorilor, aplicarea de acizi diluati, solventi si produse alkaline, controlat manual.

Pulverizator professional de joasa presiune de ultima generatie cu o pulverizare foarte fina,  controlat electronic

Dezinsecție Exterior

Se poate efectua cu pulverizatoarele mentionate la dezinsectie interior pentru o suprafata mai mica, iar pentru suprafetele mai mari folosim urmatoarele aparate:

Atomizor cu raza mare de actiune si functie suplimentara de imprastiere. Sistem optimizat de imprastiere. Trecerea de la functia de pulverizare la cea de imprastiere se face in cateva secunde, fara sa necesite alte unelte. Raza de actiune orizontala 14,5

Este un echipament ideal pentru operatiuni de dezinsectie. Se utilizeaza pentru tratamentul impotriva insectelor zburatoare si taratoare, impotriva tuturor daunatorilor din spatiile exterioare si interioare , din spatii industriale, ferme solarii si sere, depozite si magazii etc.

Are rezultate optime pentru tratamente rapide si economice in spatiile cu volum mare, unde ceata calda poate ajunge in locuri greu accesibile. Ceata calda produsa  in particule de 1 pana la 50 microni, poate fi imprastiata cu maxima eficienta.

Poate fi utilizat cu solutii pe baza de solventi sau cu solutii pe baza de apa

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categoriii