Despre noi

Servicii Profesionale de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare in Judetul Hunedoara.

Despre noi

S.C. DERA CITY S.R.L. ofera servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare in judetul Hunedoara, serviciile oferite putand fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, institutii, restaurante, cantine, unitati industriale, cu profil alimentar,  mall-uri, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport , asociatii de proprietari etc.

Compania noastra vizeaza combaterea daunatorilor cu efecte optime care se pastreaza in timp pentru daunatori comuni de depozite, hale, magazine, gradinite, scoli, restaurante, dar si spatii comerciale.

Prin prisma serviciilor oferite, compania noastra se bazeaza in primul rand pe mobilitate, in sensul de a veni la sediul sau domiciliul dumneavoastra, indiferent de zona in care va aflati.

Asiguram o combatere rapida si de durata a rozatoarelor si insectelor din domeniul sanatatii publice si a unitatilor cu profil alimentar.

Datorita serviciilor prompte, a utilizarii substantelor de calitate, seriozitatii si efectuarea serviciilor in functie de disponibilitatea dumneavoastra, firma a inregistrat un numar considerabil de contracte si solicitari la nivel judetean.

Dezinsectia

Constă în eliminarea insectelor dăunătoare omului, din locuințe cât și din spații comerciale, culturi agricole, prin diferite metode. Dezinsecția previne și combate transmiterea bolilor de către insecte și acarieni.

Dezinfectie

Operatiunea de dezinfectie este procesul de inlaturare de pe o suprafata sau obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor vegetale si animale prin intermediul substantelor.

Deratizare

Operatiunea de deratizare are ca scop starpirea soarecilor si sobolanilor. Deratizarea profesionala se executa prin amplasarea de statii de intoxicare pe exteriorul suprafetei, dar si in interior, cu substante profesionale, capcane cu lipici, capcane metalice sau plastic.

Ce Echipamente Folosim?

Ne plac lucrurile bine facute si investim in permanenta in aparatura de ultima generatie si in pregatirea personalului. Oferim garantia unor servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare de calitate executate conform standardelor europene in vigoare.

Pulverizator manual Birchmeier RPD 15 ABR

Pulverizatorul manual Birchmeier RPD 15 ABR este ideal pentru casa si gradina.

Producatorul elvetian a creat un concept nou care are integrata pompa direct in maneta exterioara. Rezultatul: eficienta crescuta, utilizare practica si permite o curatare rapida.

De asemenea, noua pozitionare a furtunului este mult mai la indemana.

In functie de utilizator, maneta pompei poate fi montata pe partea stanga sau pe partea dreapta poate fi folosit in nenumarate domenii printre care ingrijirea plantelor, controlul daunatorilor, aplicarea de acizi diluati, solventi si produse alcaline.

Acesta are atasat si o valva de siguranta pentru scaderea presiunii si o palnie de umplere integrata.

Pulverizatorul mai poate fi purtat si in spate multumita curelei puternice si a suportului pentru tija.

Pulverizator Electric REC 15 PC4

Acest pulverizator electric Birchmeier REC 15 PC4 este potrivit pentru a dezinfecta suprafete intinse.

Fiind purtabil in spate, acesta are presiunea reglabila si functioneaza pe baza de acumulator.

Avand un design ergonomic si fiind usor de purtat, acesta cantareste numai 4.4 kilograme atunci cand rezervorul este gol.

Inca din 1876, de la infiintarea companiei Birchmeier, acestia au produs numai echipamente de calitate superioara.

Din acest motiv, in prezent, se afla printre liderii productiei de pulverizatoare si alte produse similare, fiind localizati si desfasurandu-si toata activitatea in Elvetia.

Avand ca si obiectiv eficienta si durabilitatea, produsele fabricate de catre Birchmeier intrec chiar si la cele mai stricte standarde impuse de utilizatorii profesionisti din toata lumea.

Birchmeier REC 15 AC1

Este un pulverizator profesional, cu baterie incorporata, controlat electronic, usor de purtat si utilizat, care ofera un confort sporit si multe optiuni:

 • pompa robusta si durabila un sistem nou de prindere a curelelor
 • duza reglabila de la 1.3 mm la 1.7 mm
 • deschidere mare de umplere cu filtru incorporat si durata de viata a bateriei: de la 2.2 h/ 6,0 bari pana la 17 h/ 0,5 bari. 

Totul este monitorizat si controlat electronic: presiune constanta, pornit/oprit, functii de protectie a pompei si starea de incarcare a bateriei.

Noul concept de control al presiunii prin intermediul electronicii permite noi optiuni pentru utilizator prin monitorizarea presiunii si a altor functii majore ale pompei si bateriei.

Presiunea de lucru de la duza este ajustata cu un controler de aplicatie.

ULV Generator Birchmeier AS 1200

Birchmeier a dezvoltat un nou dispozitiv cu tehnologie de pulverizare pe baza de aer – AS 1200, care combina avantajele pulverizarii conventionale, cu fluxul de aer controlat.

Birchmeier AS 1200 este un generator ULV portabil, extrem de puternic si silentios, usor de utilizat, cu un sistem de control electronic si o duza de pulverizare integrata, care ofera o noua dimensiune a controlului daunatorilor prin pulverizare cu flux de aer controlat.

Este alimentat de o baterie suplimentara reincarcabila si poate fi utilizat impreuna pulverizatoarele de spate cu acumulator de la Birchmeier REC 15, REA 15 si REX 15.

Acest concept inteligent: AS 1200 in combinatie cu pulverizatoarele cu acumulatori Birchmeier, ofera o performanta mai puternica, confort sporit si o mai mare libertate de miscare.

Prin intermediul unui flux de aer reglabil si pre-pulverizare controlata sub presiune, AS 1200 realizeaza transportul maxim al substantei de pulverizat  pe distanta necesara, de la 0 la 13 metri.

STIHL SR 450

Pulverizator cu raza mare de actiune si functie suplimentara de imprastiere.

Sistem optimizat de imprastiere.

Trecerea de la functia de pulverizare la cea de imprastiere se face in cateva secunde, fara sa necesite alte unelte. Raza de actiune orizontala 14,5

SR 450 Pulverizator Stihl universal cu functie de imprastiere

Pulverizator Stihl confortabil cu raza mare de actiune si functie suplimentara de imprastiere.

Sistem optimizat de imprastiere. Atomizor Stihl extrem de usor de utilizat. Rezervor de substante de pulverizare de mari dimensiuni.

Simplu si rapid de pornit.

Trecerea de la functia de pulverizare la cea de imprastiere se face in cateva secunde, fara sa necesite alte unelte.

TERMONEBULIZATOR FOGGER IGEBA TF 35

Este un echipament ideal pentru operatiuni de dezinsectie. Se utilizeaza pentru tratamentul impotriva insectelor zburatoare si taratoare, impotriva tuturor daunatorilor din spatiile exterioare si interioare , din spatii industriale, ferme solarii si sere, depozite si magazii etc.

 Are rezultate optime pentru tratamente rapide si economice in spatiile cu volum mare, unde ceata calda poate ajunge in locuri greu accesibile. Ceata calda produsa  in particule de 1 pana la 50 microni, poate fi imprastiata cu maxima eficienta.

 Poate fi utilizat cu solutii pe baza de solventi sau cu solutii pe baza de apa

TF 35 are o durabilitate maxima datorita materialelor de inalta clasa( partile principale sunt din otel inox).

TF 35 are greutatea redusa care il recomanda ca un echipament portabil.

TF 35 are pornirea usoara datorita carburatorului de conceptie avansata, fara debit marit de benzina.

TF 35 are o intretinere usoara

ULV Generator Igeba Nebulo

Cele mai importante aspecte ale calitatii lui NEBULO sunt:

 • constructia din termoplastice rezistente, tari si durabile;
 • un motor electric mai puternic producand un volum mare de aerosoli la o viteza mai mare cu

o penetrare mai adanca;

 • un spectru pentru picaturi uniform;
 • marimea picaturii poate fi reglata din cresterea sau descresterea debitului de solutie.

Datorita acestor caracteristici, NEBULO ofera urmatoarele avantaje:

 • un grad de adaptabilitate ridicat si un echipament ideal pentru aplicarea insecticidelor, dezinfectantilor, deodorantilor si chiar produse chimice daunatoare;
 • raza de actionare a cetii este mai mare in comparatie cu alte produse;
 • raza de aplicare include tratare de spatii si suprafete;
 • manipulare usoara.

Domenii de aplicare (cateva exemple):

 • industria alimentara;
 • horticultura;
 • sanatatea publica;
 • in depozite;
 • transport;
 • vaccinarea gainilor;
 • la locurile de munca;
 • la gropile de gunoi;

• serviciile publice si utilitare.