Blog

Deratizarea – Interior și Exterior

STATIE INTOXICARE ALPHA LONG DX

Deratizarea – Interior și Exterior

Rodenticidele denumite si raticide, sunt o categorie de produse chimice pentru combaterea  dăunătorilor destinate distrugerii rozătoarelor (soareci, sobolani).

Raticidele au la baza substante active anticoagulante care actionează prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului, provocandu-i acestuia o hemoragie generalizată, astfel incat animalul moare in intervalul de 3 – 8 zile de la ingerarea dozei letale. S-a observat totusi o moarte mai rapida,  2 – 3 zile, in cazul in care animalul consuma o cantitate mai mare de raticid.

Pentru siguranta animalelor de companie si a oricaror animale ce nu sunt vizate de raticide si rodenticide, acestea au in componenta lor o substanta numita Bitrex. Acesta substanta este foarte amara, dar gustul ei nu este simtit de rozatoare, asa ca reprezinta modalitatea ideala de a proteja animalele ce nu sunt vizate.

Deratizare Interior

Stație lipici

Este capcana de unica folosinta din plastic pentru capturarea rozatoarelor in toate spatiile civile, domestice si industriale. Adezivul capcanei se conserva chiar si la temperaturi joase, garantand capturarea rozatoarelor si in astfel de conditii( de exemplu in celule frigorifice).

Capcana se poate aseza si in ambiente cu multa umiditate sau praf si se utilizeaza impreuna cu tunelul de protectie

Capcanele adezive pentru sobolani, au un adeziv foarte puternic, sunt atoxice si contin un atractant alimentar cu aroma de cirese.

Pot prinde cu usurinta sobolani, soareci, alte rozatoare mari, serpi si multe tipuri de insecte.

  • Adeziv puternic;
  • Economice;
  • Ecologice;
  • Usor de curatat;
  • Usor de folosit;
  • Pot prinde mai multi SOARECI, sobolani simultan.

Produs reprezentativ:

Deratizare Exterior

Statiile de intoxicare sunt dispozitive ce permit mentinerea in siguranta a raticidelor si rodenticidelor. Sunt foarte utile pentru protejarea animalelor ce nu sunt vizate, pentru ca raticidele si rodenticidele nu pot fi accesate de alte animale, decat de rozatoare. Statiile de intoxicare sunt prevazute cu mai multe intrari pentru a incuraja rozatoarele sa intre, acestea fiind foarte circumspecte cand vine vorba de incaperi cu o singura intrare. 

Statiile de intoxicare pot fi facute din: carton, inox, material plastic si lemn. Protectia pentru animalele ce nu sunt vizate, dar si al copiilor se face cu ajutorul unor chei cu care se incuie statiile de intoxicare.

Produs reprezentativ:

Este capcana de sigurantă în care se poate folosi placa adezivă,  pentru deratizarea ariilor interne si externe, dar si alte substante raticide. Capcana este dotată cu un sistem special de închidere si este confectionată dintr-un material rezistent la diversi agenti atmosferici si chiar la ceată.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categoriii